Ιστορίες Επιτυχίας

Αντώνης ΔασκαλόπουλοςΤο πρότυπο φιλολογικό κέντρο «Ρένα Κουτροζή» το χαρακτηρίζει η οργάνωση, η πειθαρχία και ο επαγγελματισμός. Το περιβάλλον του φροντιστηρίου σε κερδίζει από την πρώτη ματιά που εκτός από την αίσθηση της ασφάλειας, προσδίδει στους μαθητές αισθήματα αρμονίας και δημιουργικότητας.

Αυτά είναι απαραίτητα για να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά κατά την εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και για να προσαρμοστούν στους ρυθμούς μελέτης των μαθημάτων. Τα μαθήματα είναι ευχάριστα και αυτό δίνει κουράγιο στα παιδιά να συνεχίσουν και να εξελιχθούν στο έπακρο των δυνατοτήτων τους.

Έτσι οι μαθητές αποκτούν σταδιακά αυτοπεποίθηση, καθώς το εύρος των γνώσεων που τους παρέχεται τους δίνει την σιγουριά της επιτυχίας. Επιπλέον, το φροντιστήριο προσφέρει δωρεάν βοηθητικά εγχειρίδια για την εις βάθος κατανόηση των μαθημάτων.

Το κλίμα μεταξύ της καθηγήτριας κ. Ρένας Κουτροζή και των μαθητών της είναι φιλικό και αναπτύσσονται με αυτό τον τρόπο προσωπικές σχέσεις που εξελίσσονται σε μακροχρόνιες φιλίες. Επομένως, είναι ένα φροντιστήριο το οποίο νοιάζεται για τους μαθητές του και γι’ αυτό άλλωστε παρατηρείται τόσο μεγάλο ποσοστό επιτυχόντων κάθε χρόνιο στο πανεπιστήμιο.

Αντώνης Δασκαλόπουλος 56ο ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Πάντειο

Δείτε Επίσης...

Επισκέπτες Ιστοσελίδας

Σύνολο2760347

Συνδεδεμένοι τώρα

1
Επισκέπτες

20 Ιουλίου 2024